Shaanxi Elade nieuwe materiaal Technology Co., Ltd
Productcategorie

    Toevoegen: No.32, Chuanghui Road, nieuwe industriële Hi-Tech Zone, Xi'an, China 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Water Heater Anode

Water Heater Anode

Shaanxi Elade nieuwe materiaal Technology Co., Ltd is een van de toonaangevende fabrikanten van de anode van China water heater, en met professionele fabriek zijn wij in staat om u te voorzien goedkoop water heater anode goede kwaliteit. Welkom bij groothandel producten van ons. Elektrische boiler lekt water en...

Shaanxi Elade nieuwe materiaal Technology Co., Ltd is een van de toonaangevende fabrikanten van de anode van China water heater, en met professionele fabriek zijn wij in staat om u te voorzien goedkoop water heater anode goede kwaliteit. Welkom bij groothandel producten van ons.

Elektrische boiler lekt water en elektriciteit na gebruik voor een tijdje, dit is meestal voor de reden dat de magnesium staaf is verbruikt maar niet in de tijd, het water heater tank geworden corrosie en perforatie vervangen. In het algemeen, moet elektrische water verwarmers magnesium staaf worden vervangen om de twee jaar. Vanwege de water kwaliteitsverschillen, kan sommige boiler uitvoeren uit gebruik van minder dan één jaar. Korte levensduur, frequente vervanging maakt de kosten verhogen. De reden van het beginsel van water heater tank corrosie is Cl-corrosie in water. De kwaliteit van het water helemaal over China is anders en het is moeilijk om een efficiënte bescherming methode te vinden.

Water heater anode rod

De gemengde Metal Oxide (MMO) titanium elektrode geboden door ons bedrijf als ondersteunende anode, kachel waterwerken als kathode, zij vormt een beschermingssysteem in het water van boiler die ook dienst als medium uitvoeren. Wanneer elektriciteit passeren elektrode, verplaatst de Cl-in water naar de anode en concentraat er, de Cl-in de kathode-kant wordt verdunning. Het waterreservoir van de kachel als kathode in reductieve omgeving, dit kan verkorten de corrosie snelheid van tank en uitbreiden van zijn levensduur.

Hot Tags: water heater anode, China, fabrikanten, fabriek, groothandel, goedkoop
Verwante producten
I want to leave a message
Neem contact op met ons
Adres: No.32, Chuanghui Road, nieuwe industriële Hi-Tech Zone, Xi'an, China
Telefoon: +86-29-83151667
 Fax:86-29-88880927
 E-mail:helen@sxelade.com
Share: