Shaanxi Elade nieuwe materiaal Technology Co., Ltd
Productcategorie

    Toevoegen: No.32, Chuanghui Road, nieuwe industriële Hi-Tech Zone, Xi'an, China 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Zilverchloride referentie-elektrode

Zilverchloride referentie-elektrode

Shaanxi Elade nieuwe materiaal Technology Co., Ltd is een van de toonaangevende fabrikanten van de elektrode van China zilverchloride referentie, en met professionele fabriek zijn wij in staat om u goedkoop zilverchloride referentie-elektrode, Ag/Agcl-elektrode met een goede kwaliteit. Welkom bij groothandel...

Shaanxi Elade nieuwe materiaal Technology Co., Ltd is een van de toonaangevende fabrikanten van de elektrode van China zilverchloride referentie, en met professionele fabriek zijn wij in staat om u goedkoop zilverchloride referentie-elektrode, Ag/Agcl-elektrode met een goede kwaliteit. Welkom bij groothandel producten van ons.


Zilverchloride referentie-elektrode (zelfde als Ag/AgCl-elektrode) is metaal zilver bedekt met zilverchloride gedrenkt in kaliumchloride of zoutzuur.

Zilverchloride referentie-elektrode is onderverdeeld in lange termijn zilverchloride referentie-elektrode en draagbare zilverchloride referentie-elektrode. Het is stabiel onder hoge temperatuur en heeft uitstekende elektrochemische stabiliteit functie.

Aangezien zijn schelp uit hoge sterkte kunststof bestaat, het stabiel inzetbaar in de zee, bodem en andere complexe omgeving voor een lange tijd. Het wordt algemeen toegepast op het gebied van kathodische bescherming en andere gerelateerde velden.


Hot Tags: zilverchloride referentie-elektrode, Ag/Agcl-elektrode, China, fabrikanten, fabriek, groothandel, goedkoop
Verwante producten
I want to leave a message
Neem contact op met ons
Adres: No.32, Chuanghui Road, nieuwe industriële Hi-Tech Zone, Xi'an, China
Telefoon: +86-29-83151667
 Fax:86-29-88880927
 E-mail:helen@sxelade.com
Share: