Shaanxi Elade nieuwe materiaal Technology Co., Ltd
Productcategorie

    Toevoegen: No.32, Chuanghui Road, nieuwe industriële Hi-Tech Zone, Xi'an, China 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Platina-elektrode voor waterstof Rich Water ionisator

Laag gewicht; Onoplosbare, veilig niet giftig; Uitstekende geleidbaarheid; Lange levensduur, onderhoudsvrij.

Water is een onmisbaar onderdeel van het menselijk lichaam, maar 99,9% van de Earthand #39; s beschikbare waterbronnen ontbreken van waterstof. De waterstof-rijk water, die kan helpen mensen verwijderen van vrije radicalen is weinig. Het is vanwege de waterstof-rijke waterand #39; s antioxiderende eigenschappen en schaarste, de productie van waterstof-rijke water noodzakelijk is.

Elektrolyse van water, dat is, water genereert waterstof en zuurstof door de kracht van gelijkstroom. Sommige waterstof wordt ontbonden in water in proces van elektrolyse en de waterstof-rijke water wordt gevormd. Het water opgeloste water heeft een sterke vermindering van vermogen, het kan neutraliseren de bodyand #39; s bloed en cellen van reactieve zuurstof soorten (vrije radicalen), verwijder de vrije radicalen in de huid van het lichaam, om te voorkomen dat de huid binnen het netwerk van fibrine tegen schade, zodat de huid is beschermd. Het heeft ook deze functies, zoals whitening, afvallen, verbetering van de lipide metabolisme, genezing van ziekten en andere effecten.


Het kerndeel van waterstof elektrolyse apparatuur is elektrolytische cel, terwijl het electrode materiaal de sleutel tot de elektrolytische cel is. Zoals de anode gebied van sterk zure karakter in het proces van elektrolyse is, moet de elektrode zuur en corrosie bewijs. Dus, het kunt niet nikkel, ijzer en andere goedkope materialen, maar gebruik de platina-vergulde elektrode.

Shaanxi Elade nieuwe materiaal Technology Co., Ltd is een professionele fabrikant van platina-elektroden met 30 jaar technische ervaring. De platina-elektroden Elade geproduceerd voor waterstof-rijke cup zijn van sterke corrosieweerstand, stabiele prestaties, hoge output stroomdichtheid, werken op laagspanning en lang werkende leven tekens.

Parameters van de platina-elektrode voor rijken van waterstof water ionisator:

Substraat materiaal: Gr1 Ti

Elektrode kolom:GR1 Ti

Elektrode kolom verbinding: lassen en puntlassen van schroef fixatie

Coatingproces: hoge temperatuur sinteren

Samenstelling van de coating: platina

Laagdikte van edele metalen: 0.25-5 μm

Bedrijfstemperatuur: ≤ 65 ℃

Operationele pH: 2-12

Operationele stroomdichtheid: ≤ 2000A / m2

Coating eigenschappen: Platinum en titanium substraat gecombineerd met een stevige, stabiele prestaties, hoge output stroomdichtheid, lang actief leven

Vormen: mesh, plaat, buisvormige, rod, draad, of aangepaste

Voordelen:

Hoge corrosieweerstand, lang actief levensduur met anode dimensionale testing, onoplosbare elektrode, hoge stroomdichtheid, lage bedrijfsspanning; laag energieverbruik, hoge productiecapaciteit; DSA licht gewicht, het verminderen van de intensiteit van de arbeid; de titanium onedele metalen kan worden hergebruikt.


Test:

Standaard: andquot; elektrolyse water machine CAS124-2007andquot; andquot; elektrolytische cel anode coating HG / T2471-2011andquot;

Voorwaarde: 0.5mol / H2SO4; temperatuur: oC (40±1); anode huidige dichtheid: 2.0a / cm2, anode oppervlakte gebied: 1.0 cm2, elektroden afstand: 1,0 cm,

Hechting: Navegen de elektrode met filtreerpapier geen vreemd materiaal;

Uniformiteit: Röntgen fluorescentie spectrometer ≤ 10%


Toepassingen:waterstof-rijke bekers, elektrolyse water cups; waterstof-rijke generatoren;

Waarschuwing:

1. ter bescherming van het oppervlak van de coating tegen krassen, botsing, slijpen in vervoer of installatie proces, voorkomen dat olie, sterk bijtende stoffen, vervorming en andere effecten op de elektrode titanium.

2. Voorkom kortsluiting tussen de anode en de kathode, moet niet de richting van de elektrode omkeren.

3. in strikte overeenstemming met de normen van de operatie, de huidige is te groot, de spanning is te hoog, een plotselinge macht uit, de concentratie van de oplossing is te hoog, temperatuur, onzuiverheid ionen en andere factoren zullen van invloed zijn op het coating titanium elektrode effect.


Hot Tags: platina-elektrode voor waterstof rijke water ionisator, China, fabrikanten, fabriek, groothandel, goedkoop
Verwante producten
I want to leave a message
Neem contact op met ons
Adres: No.32, Chuanghui Road, nieuwe industriële Hi-Tech Zone, Xi'an, China
Telefoon: +86-29-83151667
 Fax:86-29-88880927
 E-mail:helen@sxelade.com
Share: