Shaanxi Elade nieuwe materiaal Technology Co., Ltd
Categories

    Toevoegen: No.32, Chuanghui Road, nieuwe industriële Hi-Tech Zone, Xi'an, China 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Huis > Nieuws > Inhoud

Een mens met sterke overtuiging

Chengbin Jiang Lanzhou stad vandaan komt en afgestudeerd aan de technische secundaire school. Hij begon te werken in Elade in 2008. Als een beroemde timmerman is zijn belangrijkste taak om houten kist voor de te leveren goederen. In 2013 kreeg hij uitstekende exployee van Elade.

Met de lange tijd die hier werken en uitstekende prestaties, noemen collega's hem Master Jiang. De productiemanager denkt dat hoogst van hem, hier zijn enkele opmerkingen van hem:

"Jiang is spirituele model van timmerman. Hij houdt van zijn werk zeer veel en zeer sterk gevoel van verantwoordelijkheid heeft. Hij is zeer streng zijn met het maken van woodenbox en heeft geprobeerd om het beter en beter. Ongeacht wanneer, zijn werk houding is altijd goed. Hij houdt niet van de mensen die niet hard werken en zijn kleine vinger richting die toont. Op deze manier kunnen we hem beter begrijpen.

Met 8 jaar van werken in Elade, praktijk maakt perfect - is niet sterk genoeg is om te beschrijven zijn vaardigheid en ervaring. Echter, hij nog steeds gebruikt geen elektronische machine te schatten. In plaats daarvan, hij maakt gebruik van de linialen voor het meten van de omvang van de goederen en transport afstand rekening neemt om een concrete gegevens van dimensies. Niet alleen staat garant voor de kwaliteit van de houten kist, maar ook niet aan afval het materiaal en veroorzaken extra kosten van vervoer voor clients.

We ontvangen nooit negatieve opmerkingen over de woodenbox die hij maakte. In een woord, ik vertrouw op hem en ik ben tevreden met zijn werk. "

In zijn vrije tijd is zijn grootste hobby om boek te lezen. Hij is een man met sterke overtuiging en geniet de wijsheid, de passie en de warmte uit boeken. Hij heeft enkele woorden die spoort zichzelf en zijn collega's. Sommige staan vermeld:

Citaat 1: Goede plannen maken en houden van de werkzaamheden in volgorde.

Citaat 2: nooit neerkijken opon een kleine dingen die lijkt eenvoudig.

Offerte 3:Work hard, garanderen de kwaliteit, dan komt het de klant glimlacht. Wij zijn trots op en Elade heeft een betere toekomst.

Citaat 4: verenigen en we staan. Ik hou te helpen en anderen me helpen, op deze manier, de moeilijkheden zijn gemakkelijker te worden opgelost.

Offerte 5:Where er een wil is, is er een manier.

Naast lezen, Master Jiang ook houdt van dansen, een wandeling, badminton spelen en reizen enz. In de twee bedrijf Gala's had hij een prachtige dans shows. By the way, hij slechts één keer geprobeerd en leerde succesvol om te gaan skiën.


Een man met sterke overtuiging, is voorbestemd om een rustige en zonnige hart met duidelijke aanwijzingen, heeft niet alleen achivements in werk, maar ook geniet van het leven ten volle.

Een bedrijf met sterke overtuiging, is bestemd voor het oplossen van de problemen, niet alleen de top een in de regel wordt, maar ook helpt klanten hun dromen te vervullen!

Neem contact op met ons
Adres: No.32, Chuanghui Road, nieuwe industriële Hi-Tech Zone, Xi'an, China
Telefoon: +86-29-83151667
 Fax:86-29-88880927
 E-mail:helen@sxelade.com
Share: