Shaanxi Elade nieuwe materiaal Technology Co., Ltd
Productcategorie

    Toevoegen: No.32, Chuanghui Road, nieuwe industriële Hi-Tech Zone, Xi'an, China 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Lood Dioxide elektrode

Lood Dioxide elektrode

Shaanxi Elade nieuwe materiaal Technology Co., Ltd is een van de toonaangevende fabrikanten van China lood dioxide elektrode, en met professionele fabriek zijn wij in staat om u goedkoop lood kooldioxide-elektrode, Pbo2-elektrode met een goede kwaliteit. Welkom bij groothandel producten van ons. Titanium op basis van lood...

Shaanxi Elade nieuwe materiaal Technology Co., Ltd is een van de toonaangevende fabrikanten van China lood dioxide elektrode, en met professionele fabriek zijn wij in staat om u goedkoop lood kooldioxide-elektrode, Pbo2-elektrode met een goede kwaliteit. Welkom bij groothandel producten van ons.

Titanium gebaseerd lood dioxide (Ti/PbO2) anode is een anode met PbO2 laag op Ti substraat. Het heeft goede corrosieweerstand, hoge overspanning voor de reactie van het zuurstof evolutie, sterke vermogen van oxidatie in waterige oplossing elektrolyse, grote stroomdichtheid, geschikt voor alle soorten zuurstof evolutie systeem voorwaarden, die nu wijd in galvaniseren-hydrometallurgie, behandeling van afvalwater, kathodische bescherming en andere velden gebruikt.
TI/PbO2 anode is een anode van onedel metaal, de productiekosten lager is dan traditionele edele metaal elektroden, bijvoorbeeld gemengd metalen oxide(MMO)-elektrode, geplatineerde titanium elektrode, enz.

 lead dioxide (TiPbO2) electrode


Hoge prestaties:
1. hoge overspanning voor de zuurstof evolutie reactie, sterke vermogen van oxidatie;
2. kan gebruikt worden onder hoge stroomdichtheid, huidige hoogrenderende, lange levensduur;
3. goede corrosieweerstand, hogere stabiliteit in sterk zuur H2S04 of HN03;
4. Ti/PbO2 anode, ten opzichte van traditionele grafiet elektrode, heeft meer gemakkelijk verspanen, hogere sterkte, betere corrosieweerstand, langere levensduur, lager energieverbruik, zonder uitbreiding en schil af heeft plaatsgevonden in grafiet elektrode, er wordt geen risico van toenemende gehalte aan koolstof in de gedeponeerde producten van het metaal op de kathode;
5. vergeleken met de traditionele lood anode, ligt Ti/PbO2 anode van voordeel in:
(1) haar kracht is sterker, de massa is lichter, vervorming tijdens het gebruik niet makkelijk kunt handhaven relatief vaste elektrode afstand, lagere spanning van de cel, de elektriciteit, de elektrode werk stabieler is, het vermijden van het economische verlies veroorzaakt door frequent onderhoud aan de klant bespaart, verminderen van werknemers arbeid intensiteit;
(2) sterke corrosieweerstand, lange levensduur, in gebruik proces lood dioxide oplossnelheid is laag, de verontreiniging van de producten van de kathode is lichte;
(3) het mechanisme van de corrosie van Ti/PbO2 anode en lood anode is anders. Wanneer voorsprong anode wordt gebruikt in zwavelzuur systeem, genereert het oppervlak een laag van lood oxide dunne film die de corrosie van de anode vertragen kan. maar de film zit los, vooral gebruikt in de elektrolyt met een kleine hoeveelheid chloride-ion, de film is meer vatbaar voor worden doorboord, uitgehold en loskomen; het blootgestelde oppervlak van het lood in diepe laag blijven worden geoxideerd en vormen een nieuwe film, weer doorboord, Fietsen op deze manier, het versnellen van de anode corrosie. Ti/PbO2 anode is echter altijd dat de elektrochemische corrosie vond plaats op voorsprong oxide coatings op het werk, kan een lagere anode corrosiesnelheid, daarom houden dat de anode heeft relatief lange levensduur.
6. in vergelijking met de traditionele MMO elektrode en platina titanium-elektrode, ligt de prestaties van Ti/PbO2 anode dicht bij dat van traditionele elektrode, de prijs van Ti/PbO2 elektrode is goedkoper, minder initiële investeringen, onderhoud is handig.

Lead Dioxide electrode( PbO2 anode)Toepassingsgebieden
1.-hydrometallurgie-industrie hebben verschillende elektrolytische werkomgeving, zoals chloraat elektrolyse, lanthaansulfaat systeem elektrolyse, chloraat en sulfaat gemengd systeem elektrolyse. TI/PbO2 anode van toepassing op:
(1) in zwavelzuur systeem, elektrolytische voorbereiding van een verscheidenheid van non-ferro metalen, bijvoorbeeld nikkel, kobalt, koper, zink, mangaan, tin, enz.;
(2) in zwavelzuur systeem met een kleine hoeveelheid chloride-ion, electrowinning van non-ferro metalen.
2. in sterk zure oplossing zoals chroomzuur oplossing enz, plating chroom en plating hard chroom voor tin-gratis stalen blad in de ijzer- en staalindustrie.
3. produceren perchromate, perchloraat, Perjodaat en andere anorganische verbindingen door middel van elektrolytisch methode.
4. elektrolyse van afvalwater om het chemisch zuurstofverbruik (COD) en biologisch zuurstofverbruik (BZV) voldoen aan de emissienormen.
5. organische elektrochemische synthese.
6. Vervang de dure platina anode bij de productie van ozon door middel van elektrolyse methode.

Het voordeel van de producten van ons bedrijf

1. rekening houdend uitgebreid titanium gaas als basis materiaal, licht gewicht, hoge sterkte;
2. Ti/PbO2 anode met Ti maaswijdte als substraat de elektrolyt stromingsweerstand verminderen kan, verbetering van de efficiëntie van de huidige, vooral onder hoge stroomdichtheid kan effectief verhinderen anode oververhitting.
3. de laag van de overgang door de nieuwe formule gesinterd verbeteren de anode-geleidingsvermogen, verhogen van de sterkte van de hechting van de coating en het substraat, effectief voorkomen substraat passiveren, verminderen van de spanning van de cel en verlengen van de levensduur van de anode.
4. het gebruik van doping, samengestelde plating technologie etc. effectief verminderen de interne stress van de coatings, coatings verhinderen eraf in gebruik en verbetering van de stabiliteit van de anode en service leven.

Hot Tags: lood dioxide elektrode, Pbo2-elektrode, China, fabrikanten, fabriek, groothandel, goedkoop
Verwante producten
I want to leave a message
Neem contact op met ons
Adres: No.32, Chuanghui Road, nieuwe industriële Hi-Tech Zone, Xi'an, China
Telefoon: +86-29-83151667
 Fax:86-29-88880927
 E-mail:helen@sxelade.com
Share: