Shaanxi Elade nieuwe materiaal Technology Co., Ltd
Categories

    Toevoegen: No.32, Chuanghui Road, nieuwe industriële Hi-Tech Zone, Xi'an, China 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

MMO titaan Anode voor metalen Electrowinning

In de electrowinning zijn industrie, lead dioxide anode en gemengde Metal Oxide (MMO) anode de twee gemeenschappelijke keuzes. Echter, de lead dioxide anode worden gevonden van deze nadelen: zware milieuvervuiling, hoog energieverbruik, fragiel, nauwelijks te produceren in verschillende vormen, coating is gemakkelijk afzetten.


Met zorg voor het milieu verhogen en strikte beheersing van luchtverontreiniging, geworden MMO anoden gebruikte in de metalen electrowinning-industrie aangezien dit MMO titaan anode voor metalen electrowinning bieden een schonere alternatieve en belangrijke energiebesparing op voorsprong dioxide anode.

Deze anoden MMO worden uitsluitend gebruikt in het metalen recovery system. Het systeem is samengesteld uit de afzetting van een elektrolytische cel op de kathode, in de metaal die u wilt ophalen. MMO gecoat Titanium anoden die worden ondergedompeld in een fluidised bed van niet-geleidend deeltjes, hierdoor zijn er hoge niveaus van massatransport en laag energieverbruik. De metalen herstelsysteem wordt gebruikt voor de efficiënte terugwinning van metalen uit verdunde oplossingen waar conventionele elektrolyse niet in aanmerking.

De metalen die kunnen worden hersteld door deze methode zijn kobalt, koper, nikkel en zink, en gebruikt bij het herstel van cyanide gebaseerde elektrolyten van goud, zilver, koper, zink en cadmium cyanide elektrochemisch wordt vernietigd, als gevolg van de verbeterde anode-efficiëntie. Verschillende metalen plaat uit bij verschillende spanningen dus application als de verschillende spanningen alle metalen toestaat moeten worden teruggevorderd van een gemengde metalen effluent.

Elade is in staat om zowel nieuwe anoden en de recoating te leveren en reparatieservice voor anoden voor al deze processen, in het bijzonder de formulering van de coating voor sulfaat gebruikt, is ontworpen om een lange duur en een laag energieverbruik hebben.Neem contact op met ons
Adres: No.32, Chuanghui Road, nieuwe industriële Hi-Tech Zone, Xi'an, China
Telefoon: +86-29-83151667
 Fax:86-29-88880927
 E-mail:helen@sxelade.com
Share: