Shaanxi Elade nieuwe materiaal Technology Co., Ltd
Categories

    Toevoegen: No.32, Chuanghui Road, nieuwe industriële Hi-Tech Zone, Xi'an, China 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Titaan anode in elektrolytische extractie van metaal

Elektrolytische extractie van metaal is een manier om zuiver metaal dat de reactie van de vermindering van metaalionen, moeten worden uitgepakt in de elektrolyt na zuivering, vindt plaats op het oppervlak van de kathodische metaal met hoog potentieel.


De productie van non-ferrometalen kan rechtstreeks worden verkregen bij de winning van zuivere metalen door elektrolyse en het kunt u de middelste procedure van grof metaal smelten overslaan. Dimensioneel stabiel anoden worden gebruikt in dit proces een stuk in metalen raffinaderij-industrie. Elektrolytische metallurgie in de natte metallurgische industrie heeft een groot deel. Op deze manier worden de non-ferro metalen, zoals Zn, Cd, Cu, Mn, Co, Ni, Cr, enzovoort, geproduceerd door elektrolytische metallurgie. Elektrolytische extractie kan worden uitgevoerd in een oplossing van sulfaat, chloride en gemengde oplossing van chloride en sulfaat.

Applicatie van titaan anode in elektrolytische metallurgie:

Elektrolytische winning van non-ferrometalen kan worden uitgevoerd in de chloride elektrolyt, elektrolyt sulfaat en chloride sulfaat gemengde elektrolyt. Het vereist een goede stabiliteit van anode, weerstand tegen corrosie, een lange levensduur en een goede electrocatalytic-activiteit te verminderen de anode reactie over potentieel en tank spanning. Het is moeilijk om te kiezen van geschikte anode materialen voor de winning van metalen van elektrolytische metallurgie. Titaan anode is in de afgelopen jaren grote schaal toegepast op het gebied van metalen raffinaderij.

Toepassing van elektrolytische metallurgie:

Elektrolytische extractie van wolfraam, nikkel, kobalt, mangaan, chroom, zink, cadmium

Elektrolytische winning van koper van hoge afkomst

Elektrolytische extractie van edele metalen en herstel

Koperen afzetting van printplaat etsen oplossing

Elektrolytische metallurgie in drie verschillende oplossingen:

1. elektrolytische winning van metalen uit chloride oplossingen

Chloride oplossing was vond voornamelijk plaats op de anode in de elektrolyse van chloride oplossing. De coating titaan anode heeft de kenmerken van lage chloor potentieel goede elektrische geleidbaarheid, sterke corrosieweerstand, lange levensduur en zo verder. Na het doen van elektrode wijziging, kan Elade bedrijf verder verbeteren van de anode potentieel van zuurstof evolutie en verlengen van de levensduur van de anode.

2. elektrolytische winning van metalen uit sulfaat-oplossing

Het elektrolytische metaal in sulfaat-oplossing moet de anode met deze kenmerken: hoge electrocatalytic activiteiten, goede elektrische geleidbaarheid en lang dienst life.Compared met het lood zilveren anode, de titaan anode heeft beter elektrische geleidbaarheid en de spanning van de cel kan worden verminderd door 0,5 V. Het heeft de kenmerken van energiebesparing en vermindering van de consumptie en de onzuiverheid van de kathode product is laag, en de kwaliteit van de producten daadwerkelijk kan worden verbeterd. Als een onoplosbare anode, het heeft geen vervuiling van het milieu en het is milieuvriendelijk product.

3. extractie van metaal uit gemengde oplossing van chloride en sulfaat

Wanneer het gemengd systeem van chloride en sulfaat elektrolyse werkt, de anode evolutes chloor en zuurstof op hetzelfde moment, en de anode is in een meer veeleisende conditie en de corrosiebestendigheid van het materiaal hoger is dan dat van de uniforme regeling van het zout. Elade bedrijf ontwikkelde titaan anode met kleurovergang samengestelde coating die is gemaakt voor metalen raffinaderij in gemengde oplossing van chloride en sulfaat, onder deze voorwaarde, titaan anode toont goede prestaties. Bijvoorbeeld bij de productie van kobalt, kan beroepsleven bereiken van maximaal 1 jaar, en in feite de corrosie problemen oplossen.

Neem contact op met ons
Adres: No.32, Chuanghui Road, nieuwe industriële Hi-Tech Zone, Xi'an, China
Telefoon: +86-29-83151667
 Fax:86-29-88880927
 E-mail:helen@sxelade.com
Share: