Shaanxi Elade nieuwe materiaal Technology Co., Ltd
Productcategorie

    Toevoegen: No.32, Chuanghui Road, nieuwe industriële Hi-Tech Zone, Xi'an, China 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Anode voor zwembad

Anode voor zwembad

Shaanxi Elade nieuwe materiaal Technology Co., Ltd is een van de toonaangevende China anode voor zwembad fabrikanten, en met professionele fabriek zijn wij in staat om u goedkoop anode voor zwembad met goede kwaliteit. Welkom bij groothandel producten van ons. In de afgelopen jaren de praktijk van...

Shaanxi Elade nieuwe materiaal Technology Co., Ltd is een van de toonaangevende China anode voor zwembad fabrikanten, en met professionele fabriek zijn wij in staat om u goedkoop anode voor zwembad met goede kwaliteit. Welkom bij groothandel producten van ons.


In de afgelopen jaren wordt de praktijk de ontsmetting van beide openbare en particuliere zwembaden wateren geconsolideerd, door de productie van hypochloriet rechtstreeks in het pompen circuit, door middel van elektrolyse van water van het zwembad, eerder additivated met natriumchloride in de mate van rond de 4g/lt.


Het gebruik van de cel een variabel aantal kleine formaat elektroden, rond 100 cm2 elk, en wordt beheerd door een sensor die de werking ervan regelt op basis van de concentratie van de Hyperchlorite in het zwembad.


De elektroden werken ook als een kathode of een anode naar het doel van de afschaffing van het gebouwd van carbonaat van Calcium en Magnesium welke vorm op het oppervlak. Om deze reden alle de elektroden worden geactiveerd met de coating zelf, over het algemeen Rhutenium Oxide + Iridium Oxide gebaseerd en met een oppervlaktebehandeling van Titanium, waardoor ze resistent zijn tegen de zeer talrijke inversies van polariteit die het proces vereist.

We beide elektroden gesneden te meten volgens de tekening en de bladen van 1 m2 of meer in de gevallen van de klant wanneer de clients wilt beheren het snijden door zelf levert.
Hot Tags: anode voor zwemmen zwembad, China, fabrikanten, fabriek, groothandel, goedkoop
Verwante producten
I want to leave a message
Neem contact op met ons
Adres: No.32, Chuanghui Road, nieuwe industriële Hi-Tech Zone, Xi'an, China
Telefoon: +86-29-83151667
 Fax:86-29-88880927
 E-mail:helen@sxelade.com
Share: