Shaanxi Elade nieuwe materiaal Technology Co., Ltd
Productcategorie

    Toevoegen: No.32, Chuanghui Road, nieuwe industriële Hi-Tech Zone, Xi'an, China 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Anode voor industrieel Water

Anode voor industrieel Water

Shaanxi Elade nieuwe materiaal Technology Co., Ltd is een van de toonaangevende China anode voor industrieel water fabrikanten, en met professionele fabriek kunnen wij u goedkoop anode voor industrieel water van goede kwaliteit voorzien. Welkom bij groothandel producten van ons. Het werkingsprincipe van...

Shaanxi Elade nieuwe materiaal Technology Co., Ltd is een van de toonaangevende China anode voor industrieel water fabrikanten, en met professionele fabriek kunnen wij u goedkoop anode voor industrieel water van goede kwaliteit voorzien. Welkom bij groothandel producten van ons.

Het werkingsprincipe van elektrolytische waterbehandeling is de elektrische energie over chemische energie transformeren door elektrolytisch proces. De oxidatie reductie reactie gebeurt in de buurt van elektrode in elektrolytische cel zodat het afvalwater wordt gezuiverd.


Deze behandelingsmethode water bevat directe oxidatie reductie reactie op de elektrode en de vermindering van de indirecte oxidatie reactie tussen het chemische product gegenereerd in de buurt van elektrode en het product in water, elektrische flotatie (door kleine bubbels gegenereerd in de elektrolyse proces drijvende), enzovoort.


In de regio van de anode, de organische in afvalwater dat is nauwelijks te degraderen en reductieve anorganische optreden oxidatie reactie toen anode is onder de indruk van de huidige kan oxideren tot onschadelijke stoffen.


In de regio van de kathode, de giftige metaal ionen zijn teruggebracht tot metaal direct of de toxische hoge valentie-metaalion lage giftige metaal-ion kunnen wijzigen door vermindering van de kathode. titanium electrode for industrial water
We bieden de gemengde Metal Oxide (MMO) titaan anode via boven werkingsprincipe voor klanten om hun eisen te voldoen.

Hot Tags: anode voor industrieel water, China, fabrikanten, fabriek, groothandel, goedkoop
Verwante producten
I want to leave a message
Neem contact op met ons
Adres: No.32, Chuanghui Road, nieuwe industriële Hi-Tech Zone, Xi'an, China
Telefoon: +86-29-83151667
 Fax:86-29-88880927
 E-mail:helen@sxelade.com
Share: