Shaanxi Elade nieuwe materiaal Technology Co., Ltd
Productcategorie

    Toevoegen: No.32, Chuanghui Road, nieuwe industriële Hi-Tech Zone, Xi'an, China 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Anode voor elektrolyse metaal

Anode voor elektrolyse metaal

Shaanxi Elade nieuwe materiaal Technology Co., Ltd is een van de toonaangevende China anode voor elektrolyse metalen fabrikanten, en met professionele fabriek zijn wij in staat om u goedkoop anode voor elektrolyse metaal met een goede kwaliteit. Welkom bij groothandel producten van ons. Electrometallurgy neemt een...

Shaanxi Elade nieuwe materiaal Technology Co., Ltd is een van de toonaangevende China anode voor elektrolyse metalen fabrikanten, en met professionele fabriek zijn wij in staat om u goedkoop anode voor elektrolyse metaal met een goede kwaliteit. Welkom bij groothandel producten van ons.

Electrometallurgy neemt een groot deel in de hydrometallurgisch industrie. De non-ferro metalen zoals Zn, Cd, Cu, Mn, Co, Ni en Cr worden geproduceerd door deze methode.

De elektrolyse kunnen in chloride, sulfaat oplossing of het mengsel van hen. De anode vrijgegeven meestal chloor wanneer de chloride-oplossing wordt aangenomen tot elektrolyse.

De anode in de chloride-oplossing is eiste lager potentieel van de evolutie van het chloor, betere corrosieweerstand en langere levensduur.

De chemische reactie op de anode is dus voornamelijk de zuurstof vrijgeven in het sulfaat-oplossing waar de anode eiste lagere zuurstof evolutie potentiële, beter is, beter passiveren en langere levensduur enz.


anode for electrolysis metal

Toepassingen:

Non-ferro metalen electro extractie, zoals: Cu, Ni, Co, enz.

Voordelen:

Kathodische huidige hoogrenderende;

Energiebesparing;

Geen anode slib;

Lange levensduur;

Eenvoudig onderhoud.Ons bedrijf kan leveren Mixed Metal Oxide (MMO) coating anode en lood dioxide (PbO2) elektrode voor elektrolyse metaal.

Hot Tags: anode voor elektrolyse metal, China, fabrikanten, fabriek, groothandel, goedkoop
Verwante producten
I want to leave a message
Neem contact op met ons
Adres: No.32, Chuanghui Road, nieuwe industriële Hi-Tech Zone, Xi'an, China
Telefoon: +86-29-83151667
 Fax:86-29-88880927
 E-mail:helen@sxelade.com
Share: